Verzenden en Bezorgen

Verzenden en Bezorgen

LET OP: Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevoerde adres gegevens, controleer daarom altijd je adresgegeven, ook nadat de computer u een optie heeft gegeven! Mocht u toch een fout hebben gemaakt, neem dan direct contact met ons op, dan passen wij (indien nog mogelijk) het aan voor je. Bij het weigeren of niet ophalen van je bestelling worden de gemaakte extra kosten doorberekend naar de klant.

1. Verzending:
Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door PostNL. Postnl bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de bezorger van Postnl ervoor zorgen dat u een bericht krijgt in uw e-mail en uw pakje naar het dichtstbijzijnde postkantoor brengen, waar u over het algemeen de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. Uw bestelling kan heel soms ook aan de buren worden afgegeven. Indien u dit niet wilt kunt u dit telefonisch, per e-mail of via WhatsApp laten weten. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Indien nodig maakt u foto's.

2. Verzendkosten
Verzendkosten Briefpost:
Verzendkosten bij bestellingen die per brief verstuurd worden binnen Nederland bedragen € 2,50 of € 3,50, dit ligt aan het gewicht van uw bestelling.

Verzendkosten Brievenbuspakket:
Verzendkosten bij bestellingen die door uw brievenbus passen binnen België, Nederland en Duitsland bedragen € 4,50

Verzendkosten Pakketpost aan huis of naar afhaallocatie:
Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95
Verzendkosten voor België bedragen € 8,95

Bij bestellingen boven de € 59,- voor leveringen binnen Nederland en bij bestellingen boven de € 69,- voor leveringen in België of Duitsland worden géén verzendkosten berekend. De verzendkosten worden hier niet bij in gerekend.

3. Afhalen bij een PostNL Locatie
Naast de normale verzending van uw bestelling met Postnl bieden wij nog een andere verzendmogelijkheid: Afhalen bij 1 van de vele afhaallocaties van Postnl. Uw pakket wordt niet bij u thuis afgeleverd, maar u kiest zelf een locatie uit in Nederland of België waar u het pakket wilt afhalen. U bepaald dus zelf de locatie. Tijdens het afrekenen in onze webwinkel kiest u heel gemakkelijk de gewenste locatie.

Let op: het is niet de bedoeling dat u zelf een adres van een afhaallocatie opzoekt en deze als zijnde uw eigen adres invoert. De afhaallocatie zal ten alle tijden dit niet accepteren en (hopelijk) naar ons terugsturen.. 

Locaties
Er zijn 2000 locaties in heel Nederland. Voorbeelden van mogelijke locaties: Supermarkten (o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Jumbo, Spar, C1000), Tabakswinkels, Boekenwinkels (o.a. Primera, The Read shop, Bruna), etc.
Deze winkels zijn niet alleen in grote plaatsen te vinden, maar ook in kleine gemeentes/dorpen.

Bekijk hier alle mogelijke Locaties

De voordelen van afhalen bij een PostNL-Punt:
– U betaald niets extra’s voor deze verzendmogelijkheid
– U hoeft niet meer thuis te blijven om op uw pakket te wachten
– Met 2400 locaties is er altijd één bij u in de buurt
– De afhaallocaties hebben vaak ruime openingstijden (koopavond, weekend)
– U bepaalt zelf waar en wanneer u de bestelling wilt ophalen, uiteraard wel binnen 7 dagen.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling naar het afhaalpunt verzonden. Zodra dit gedaan is ontvangt u van ons een email met track&trace link om het pakket te volgen. U dient dus zelf via de link te bekijken wanneer het pakket beschikbaar is op het afhaalpunt! (doorgaans de volgende dag)
Wanneer u het pakket komt afhalen bij de locatie dient u naam en huisnummer door te geven. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen.

4. Afzender
Onze producten worden in een stevige blanco doos of bubbelenvelop verpakt. De afzender is Lege-Capsules.com. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die onschadelijk zijn voor het milieu. Snelle levering en gemak staan voorop bij Lege-capsules.com!

5. Levertijden:
Besteld voor 17.00u, maandag t/m vrijdag, is dezelfde dag verstuurd en op zaterdagochtend voor 12.00u besteld is dezelfde dag verstuurd. Vanaf Zaterdagmiddag 12.00u. en op zondag versturen wij geen bestellingen, aangezien deze die dag niet meer door Postnl worden verwerkt.

Over het algemeen is de levertijd 1 tot 4 werkdagen (indien alle artikelen voorradig zijn). Het kan voorkomen dat Postnl er om één of andere reden langer over doet, maar dat komt zelden voor, met uitzondering van de feestdagen! Naar België duurt het leveren meestal 2 tot 6 werkdagen.

Van half november t/m half januari kunt u rekening houden met langere levertijden i.v.m. de feestdagen drukte bij Postnl.

De bezorgdagen van Postnl zijn van dinsdag t/m zaterdag. Op maandag en zondag levert Postnl géén post.

Het komt bijna nooit voor dat we iets niet op voorraad hebben. Wij streven er namelijk naar om een snelle levertijd te kunnen garanderen en houden alles in een grote eigen voorraad aan. In het geval dat een bestelling één of meerdere artikelen omvat die niet voorradig zijn, heeft de bestelling een levertijd van 2-8 werkdagen. We stellen u hier z.s.m. van op de hoogte!

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als absolute termijn, in bepaalde gevallen kan hiervan worden afgeweken. Wapshop.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Uiteraard gelden de levertijden vanaf het moment dat uw betaling binnen is (zie ook betalingen).

6. Uw bestelling zelf afhalen:

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Elst (gld).

Let op: Neemt u eerst even telefonisch, per e-mail of via WhatsApp contact met één van onze medewerkers op om er zeker van te zijn dat wij aanwezig zijn:

Maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 16.00u: +31 (0)481 762957

E-mail: info@goodmoodshops.com

Adres:
Industrieweg Oost 5-a1
6662NE Elst